Choklad+Jordgubbar!

Just nu känner jag att vi här uppe i Gränna kan köpa lite mer jordgubbar imorgon och kanske lite blockchoklad. Så man kan ha chokladjordgubbar imorgon när det kommer gäster. Varför ska man just äta jordgubbar och grädde på midsommar/afton? Kan man inte äta något annat istället för det? Jag skulle nog gjort fruktsallad med glass! Men gud vad mycket det kommer upp i hjärnan nu! Måste skriva ner allt på en lapp för att komma ihåg allt!
Tror att jag ska ut och gå eller springa lite. Innan myset kommer, hinner nog bara springa i 15-30 minuter. Längtar så mycket hem nu, ska vara med dom bästa Pontus och Emil då!

Bilder

Delar med mig lite av mina bilder!
träd ~ blomma ~
blomma ~
Jag i Sundsvall..

Gränna.

Bröllop i Sundsvall, skit kul men kunde inte sova så bra på hotellet. Annars var allt skit kul! På kronprinsessan Viktoria och Daniels dag 19/6-2010. Fast jag fick se ett bröllop och sitta i en kyrka. Det skulle man inte fått göra om man skulle se deras bröllop.. Fick veta då att min morbror har spelat i Gais, det var lite läskigt (hans bröllop).

Nu är jag i Gränna, känd för polkagris staden. Det ända jag har gjort här är att springa lite, tagit lite kort, sovit, kollat på tv och pärlat små svampar! Ska se om jag orkar pärla en liten svamp åt Linn. Fast jag vet bara inte vilken färg hon vill ha på sin svamp. Lina vill nog också ha en och då vill säkert Emil också ha en. Nej, jag får göra en massa svampar i olika färger och likadana, får se om jag orkar.
Jag har börjat skriva lite "noveller" jag tycker dom är skit dåliga, fast min lärare älskade min kärleksnovell och den kärleksnovellen hjälpte mig så jag fick bättre betyg i svenska. Blev glad när jag fick mitt betyg! Tror jag aldrig vart så glad över mitt betyg, jag hatade mina betyg som jag fick i höstas, men nu gillar jag dom! Bara ett år kvar i grundskolan och då ska jag jobba som katten! Den aktiva katten då, inte den slappa. Ska höja musik betyget, svenska betyget, bild betyget, hemkunskaps betyget, engelska betyget, och matematik betyget. Så jag kan iaf komma in på något som jag vill jobba med.
Nej, nu tror jag att jag ska ut och sola lite och sen bada, fortfarande skit fint väder och varmt! I LOVE IT!

RSS 2.0