Isabelle Caro- modell död.




Header.

Ska försöka göra en header nu..

Ibland är livet tuffare än vad man kunnat tro.


BLOND/LÖGN!

BLOND!


LÖGN!

Varför hon sa såhär vart för att hon inte kom på något, och för att hon ville vara snäll. Har jag ens snackat med henne? Hmmm....?


20.00!

Modevisning ikväll på kanal3 ikväll! Klart att jag ska kolla på den. Jag följer inte mode, men det är skit kul att titta på.

Rör.

Om du skulle röra mig nu,
skulle mitt hjärta slå dubbla slag
än vad det gör nu.

Kissing You Goodbye

Cut yourself in conversation
Cut the line to make me feel alive
'Cuz you know I'm not alive

And leave me with your complications
Take your life, you feel like taking mine
Meeting god we stand in line, not alone

Nowhere to go, I'm not leaving
Not going, I'm not kissing you goodbye
On my own, I'm nothing
Just bleeding, I'm not kissing you goodbye


Videoinlägg suger.

Så, jag har försökt göra videoinlägg. Men det är jätte svårt. För när man har kommit på vad man ska prata om så när man startar kameran så blir allt bara "eehm, öööm, hmm. ja.." Inget bra alltså. Och när jag kollade på en video så blev jag helt chokad. För jag lät som Jonas Transan. Jag tänker inte göra något videoinlägg. Iallafall inte detta året.

Lady GaGa.

Ja, Lady GaGa är ju känd för sin musik. Men även för hennes underliga kläder som hon bär. Som grodan Kermit, när jag såg den klänningen eller vad det än nu vart, så tänkte jag "har hon dödat Kermit's familj?"

Detta är ju Kermit.


Lady GaGa med Kermit's familj..


Lady GaGa som en docka med Kermit...

HAHAAA!

Underbart sagt Hanna, det är små kul att reta Katja för man vet hur hon blir när hon får lite araben. Hahaaaa!


Kommentarer.

Hahaa, vissa kommentarer är så underbara så det inte är sant! Speciellt som igår. Jag, William och Andreas hade de bästa kommentarerna till varandra. Men som kom det en kille och förstörde när han skrev ägd. Då vart det inte kul längre. Hahaaa, annars vart det jätte kul.
Liten bild sen igår när vi kommenterade. En massa kommentarer gjorde vi, men aja. Jag vann på en annan kommentar grej som William hade gjort på sin facebook. Hahaaa!


Pengar.

Funderar på att lägga in mer pengar på mobilen, har bara 1krona kvar. Hahaaa, så går det ibland när man inte kan sluta messa. Eller ringer någon...

Mohahaaa!

Ja, den där efterlysningen vart kul. Hahaaa!

Genomföra något svårt!

Att genomföra saker när sin morfar är sjuk, alltså jätte sjuk är rätt tufft. Om man har en i släkten som är jätte sjuk i kroppen så vet man inte direkt vad man ska göra, man vill ju bara ha hjälp att den här personen som är sjuk ska bli bättre.
Men så tänkte aldrig jag, eftersom jag aldrig har träffat min morfar frisk någon gång. Aldrig i hela mitt liv. Morfar blev sjuk bara något år innan jag kom till denna hopplösa värld. Jag har bara träffat min morfar sjuk, och eftersom han vart sjuk under hela min uppväxt så har jag aldrig tänkt på att han vart sjuk. Jag har tänkt hela tiden på att morfar vart den underbaraste och roligaste människan jag har mött..
När jag var 10 år fick jag veta att jag aldrig träffat morfar riktigt frisk, jag har bara träffat den sjuka sidan av morfar. Visst, morfar kunde inte göra saker själv som jag hjälpte honom så gärna så och vart jätte glad för jag fick hjälpa honom med de saker han inte kunde göra själv. Men det gick aldrig riktigt in att han vart sjuk. Jag struntade i det och fortsatte med det som jag alltid har gjort. ATT HJÄLPA!
Efter jag vart 13 såg jag att morfar inte alls va somm förr, jag såg honom förändras till att bli dåligare. Det vart jätte tufft, men jag bara struntade i det och gjorde som förr. ATT HJÄLPA! Men det blev bara tuffare att hjälpa honom, för jag såg att han inte kunde göra något själv. Eller gå på toa, gå ut och "kolla på luften" (röka), starta TV;n, äta själv, sånt som man själv liksom kan göra. Men han kunde inte göra egna mackor, inte göra egen mat, inte leta efter saker själv, inte städa, knappt borsta tänderna. Fast morfar vart sitt gammla goa jag liksom. Men han hade köpt en tavla från IKEA som han hade ramat in en bruksanvisning på hur man gör kaffe. Den hade han brevid kaffebryggaren. Det vart jätte gulligt, tyckte jag då!
När jag var 14. Men det som hände för ett årsen glömmer jag aldrig!!! ALDRIG, att jag glömma det. Mormor var nere i göteborg för att själva sina dumma burkar.. Morfar hatade att vara inne i stan, så han stannade hemma i Gränna.
Morfar hade sjukdomnarna alzheimers och parkinson plus. Alzheimers gör så man glömmer saker väldigt lätt. Morfar vart höjd rädd. Så han hade ju klart glömmt det. Han hade gjort sitt beslut att han skulle hänga upp två utav sina tavlor som han hade målat själv långt uppe i taket. från golvet och taket vart det nog 6-9 meter tror jag. Han tog en stege, klättrade upp med hammare, spik och tavlorna. När han hade kommit hela vägen upp så faller stegen och morfar rammlar och krossar knäskålen..
Mormor var ju inne i stan, så morfar fick klara sig själv hela natten. Morfar hade ont men vart arg på mormor för hon inte vart där när han behövde hennes hjälp. Morfar försökte åla sig till soffan och ta armstödskudden för att lägga under benet.
När mormor kom hem så skrek hon "Så nu är mamma hemma!" (Morfar kallade mormor alltid för mamma) Morfar skrek tillbaka med arg röst, Det vart fan på tiden!
Mormor gick mot morfar och såg allt som ligger på golvet. Stegen, hammaren, spiken, tavlorna, och morfar. Hon frågade vad hon skulle göra. Morfar sa ring sjukhuset så de kan ta mig dig.
Mormor gjorde som han sa, och de kom, tog med morfar. Han fick opereras. Ja och gudarna vet vad eller något. Jag tyckte det bara vart jobbigt att titta på honom med hans ben, men det vart samma morfar.
Morfar rökte så det läkte ju inte så snabbt som läkarna hade tänkt sig. Det vart ett jävla halår som vart så jävla jobbigt! Ville bara mest dö för det vart så jobbigt.
Mamma vart gravid, och du satt i rullstol med benet. När lillebror kom så träffade du honom bara en gång, för söndagen därpå dog du!
Fyfan för allt! Hatar detta. Varför skulle det vara du? Solen sken hela jävla dagen när du hade dött. Inte en jävla gång regnade det, det visade inte ett ända jävla svart moln på himlen. Jag grät i flera dagar. Jag var inte i skolan på flera veckor. Jag såg dig på din dödsbädd. FYFAN vad jobbigt det vart! Jag kommer ihåg din röst, hur du använde din kropp, dina favorit ord, din lukt, hur du såg ut! Allt kommer jag ihåg. Precis allt! Hur du såg ut på dödsbädden till ock med! FYFAN!

Jag kommer aldrig att glömma den sista gången jag hjälpte dig. Försovde mig lite, vaknade kvart i åtta. Jag började åtta. Tog på mig något, ser att rullstolen står nere vid trappan, och morfar sitter högst upp i trappan. Jag fick hjälpa honom, hjälpte honom med kaffet, och sen visade jag honom lillebror.

Jag drog till skolan... Och de blev en annan historia där som jag inte vill säga.

EFTERLYST!

DE SOM HAR SETT DENNA KILLEN RING MIG OCH SKICKA HIT HONOM SÅ SKA JAG ALLT TA OCH KLÄMMA PÅ HANS RUMPA OCH SEN SKA VI HA BITCH KRIG ♥

                                 

PAKET!

Idag fyller ju Johan år. Så imorgon kommer han hem till mig och han ska få ett litet paket! Yaay..!

Mohahaaa, Poza vart här ikväll. Hahaaa, det vart as kul. Lincoln gillade honom iallafall. Poza skrattade åt en bild på facebook bilden på Viktor N. Viktor N går i våran klass och han höll i en smäll fet katt framför kameran, så kommenterade Filip; You looking for this?
Och det vart inte ens roligt!

Åker snart in till stan.

Så, snart åker jag in till stan med Melina. Ska se vad jag hittar förnågot.
Senare på kvällen är jag med min dunder kompis Poza ♥

Bästa klappen.

Nu säger jag de bästa klapparna jag har fått. En perfym som min mammas FARBROR har köpt till mig rätt gulligt, sen en Astrid Lindgrens tröja. Jag är sjukt glad över dessa två paket. Älskar dom. Fast perfymen luktar inge vidare, men det vart ju enbart för han hade köpt den till mig. Och kommentaren han gav till mig när jag pratade med honom. Hahaaa!
Jag: Men varför står inte din frus namn med på paketet?
Han: Men hon var ju inte med när jag köpte den.
Jag: Vänta, vänta, väntaaaa lite.. Har DUUUU vart inne i stan och köpt denna perfym till mig?
Han: Jaaaa, jag köpte den själv. Det var inte så svårt som du tror. Det var inte pinsamt heller för den delen. Haha, det luktade ju gott i den avdelningen! Haha.
Jag: Ööh, okej. Tur att du är i min släkt för vi har nog lika stor IQ båda två.
Han: Nej, faktum är på facebook hade du bara 5 i IQ! Hahaa.
Jag tänkte bara, skit också. Måste han på minna mig?


Trött.

Å Herre Gud vart jag är trött. Har inte alls gjort mycket men ändå. Jag har firat Jul, och blev redan trött vid fyra, ville gå och lägga mig. Helt sjukt. Och idag vaknade jag halv 10 och vart skit trött, men kunde inte somna om. Då vart jag sjukt arg på mig själv när jag inte kunde somna om. Så det vart bara att gå upp. När man går upp hör man bara Lincoln ligger i sängen och kryper på pappa och retar honom. Då får man ta honom sen lägger man tillbaka honom. Frukost, klä på sig, sminka sig, starta musik, stänga av musiken, åker till Cassandra, är där i några timmar, åker hem, kollar på tv, lekt med Lincoln, och nu har man hamnat här. Och jag funderar på att sova nu. Orkar inte vara uppe mer. Känner inte att jag orkar. Vill ha något gott sen sova. Fast orkar inte gå ner till rummet.

Tomten.

Jag tror på tomten

Dagens nörd.


Trött.

Bara till att läsa rubriken så vet ni hur jag känner mig..

Ring.

OM du inte ringer idag
så dör jag.


Lättare?

Jag vill ha ett förhållade har jag kännt rätt länge nu. Men det är jätte svårt känner jag... Jag vet inte bara vem? Det finns två stycken jag gillar mycket. Men jag får se vem jag väljer och om någon av dom skulle vilja ha mig?

Slut.

Shit, jag är helt slut. Har målat mitt rum med pappa lite, kastat saker som jag inte ska ha, pratat hur jag vill ha rummet, städat, dummsugit, bäddat och bara är helt slut nu efteråt.


morgon.

Vaknade precis och har ätit lite. Ska måla rummet igen snart med pappa. Underbart!!! Nej, fick jätte ont i ryggen efter jag hade målat. Men ska i alla fall måla det igen.


Blogg.

Funderar på att skapa en till blogg. Fast är inte säker än. Kommer inte lämna denna bloggen då. Kommer troligen skriva lika mycket. Hoppas jag! Fast i den bloggen ska det typ bara vara dikter och känslor. Men inget mer om att jag ska lägga upp bilder på mitt ansikte i en bloggen... Jag kommer ju göra det här i alla fall!

                                            

MÅLAR!

Jag målar i mitt rum. Det är skit jobbigt! Men nu ska jag gå och måla igen.. Orkar inte!
Men jag gör en till länk till en blogg!

Ved.

Nu blir det att bära ved med mamma, och två små syskon! Ses

Bloggare.

                                                   

Vad jag tycker om andra bloggare:

Desireé/Dessie: Dessie, jag vet inte vad jag tycker om henne. Besöker inte hennes blogg. Har gjort det någon gång. Men tycker inte om henne så värst mycket. Hon skriver vissa inlägg skit bra, andra inte lika bra...

Kenza: Å Herre Gud, vart ska man börja med söta Kenza? Älskar verlkigen denna tjejen. Söt, rolig och har verkligen bra musiksmak! Eftersom hon gillar Tokio Hotel som jag gör! Är lite avis på henne för hon har fått träffat killarna! Sjukt avis på söta Kenza! Fast jag har ju träffat Kenza på Tokio Hotel konserten i Göteborg (5/03-2010!) Då vart jag glad. Men Kenza gör fina modell jobb också!

Isabella/Blondinbella: Tycker Bella är lite blåst. Har aldrig gillat hennes blogg. KOmmer troligen inte göra det..

Paulina/Paow: Paulina är ju en sån störtskön tjej. Vågar skriva sina åsikter och står för dom. Vacker är hon!

Anchisa/Foki: Söta socker Anchisa! Jag vill vara som henne vissa dagar. Men älskar denna tjej. Hennes blogg, hennes tips, allt hon hittar på internet och hennes kläder!

DennisM: Vem är det?

Kissie
: Jag vet inte. Hon har helt förstört sig nu! Hon vart mycket sötare i sitt fejk blonda hår. Men nu ps hon sig bara hela tiden. Tycker lite synd om Kissie!

HugoR
: Jag vet inte vad jag tycker om Hugo. Har bara läst hans blogg en gång. Min kompis följer hans blogg...

Jackie: Hon har vart med på Paradise Hotel. Och jag verkligen ogillar det pogrammet. Men jag vet inte vad jag tycker om henne.

Amir/Gaybloggen
: Han är så enormt underbar. Kunglig!

Tyra
: Vet knappast vem det är!

Vad tycker ni själva?



Piano.

Jag börjar få in låtar på piano nu! Är klart glad över det. Men jag har inte orkat blogga igår heller, eftersom det vart knasdag!
Idag började i alla fall jullovet! Som man har längtat! Jag ska bara lata mig!!! Och kanske träffa fina människor!

PLANET!

Konstiga männsikor, konstiga människor, finns på denna underliga planet!


JAG ÄR BÄST!

DAGENS LÖGN! ♥


.

Lögner leder till obehag!

Lucia.


Spelar!

Spelar lite spel på facebook, Bouncing Balls och det är skit kul. Ett annat spel som man fastnar för är Cube Crash

Skönt.

Det vart skönt att skriva av mig den förra texten. Men nu vet ni lite varför jag inte har orkat bry mig om bloggen eller som sagt tänkt på...

Förlåt!

Jag har inte tänkt på bloggen de senaste dagarna. För nu är livet inte alls roligt för mig.. Jag är jätte ledsen och arg. Alltså jag mår inte bra!

   Jag har skit ont i halsen och blir inte bättre, blir bara sämmre. Jag vill bli frisk i min hals och kunna skrika på folk när jag blir arg. Jag kan inte skrika nu, för jag kan knappt prata... Ska troligen till doktorn och kolla upp det.
   Jag har bråkat de senaste dagarna. En vill vara i centrum som jag känner, den personen ska jämt synas och höras och blirr rätt trött på det. ASSÅ VA DIG SJÄLV OCH FOLK BÖRJAR TYCKA OM DIG FÖR DEN DU ÄR! vA INTE NÅGON ANNAN SOM DU VILL VARA! Livet blir lättare, jag lovar! Men försök inte förstöra för andra, alla kan inte vara som dig, du kan faktiskt inte ändra på dina kompisar hur de ska vara. Anringen har man kvar sina kompisar som man har, eller så förlorar dom. Det är så en del i livet går till.... Jag hör och vet mer än vad du tror. Jag är inte helt IQ befriad.. Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, jag har så mycket i huvudet och det är inte bara denna personen som gjort så jag blivit arg och ledsen på. Det finns några i släkten med som gör så jag börjar gråta för jag orkar inte med dom för de tänker bara på sig själva, och min mamma som låg på sjukhuset och va nära på att dö... Och mamma är inte frisk än, jag vill att mamma ska bli frisk och att vi kan göra en massa saker med familjen. Och att Lincoln ska få uppleva saker och att ha en frisk familj som älskar honom, även om någon är sjuk i kroppen... Jag älskar min familj, men jag blir ledsen när du orkar bråka med mamma såhär!!
  Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Jag finner inte några ord ens. Jag bara är helt tom och är jätte ledsen och arg, för det finns andra männsikor som har känslor. Om du som läser detta, ni har också känslor. Det bör inte finnas folk som ska styra ens liv, och inte bestämma hur en ska uppföra sig. Det har man lärt sig utav sina föräldrar hur man ska vara. Och vissa vill vara sig själva och då är man ju sig själv! Jag orkar inte med att höra mamma gråta längre, det räker ju att mamma inte är frisk, hon är sjuk! Men det handlar bara om er! Jag orkar inte mer, jag hjälpte min lillebror hela sommaren!

Förlåt för att ni får stå ut med mig nrä jag mår såhär!

JAG VALDE BORT MINA VÄNNER I SOMMRAS FÖR ATT HJÄLPA MIN FAMILJ MED MIN LILLEBROR! JAG VART INTE MED MINA KOMPISAR VARJE DAG, KANSKE TRE GÅNGER I MÅNADEN VART JAG MED DOM!! MEN MINA KOMPISAR FÖRSTOD DET, MEN JAG VART SKIT TRÖTT OCH LEDSEN INOMBORDS! MAMMA LÅG PÅ SJUKHUS OCH JAG VILLE INTE ÅKA OCH SE MAMMA I ÖGONEN, MEN NÄR JAG ÅKTE OCH TRÄFFADE MAMMA PÅ SJUKHUSET NÅR HON MÅDDE SOM DÅLIGAST SÅ BÖRJADE JAG GRÅTA SOM BARA DEN. LÅT MIG VARA EN STUND NU!!!!


OMG!

Jag har försökt att måla med bägge händerna, men det blir inte alls bra! Men den här tjejen vet vad hon gör med penslarna!


Inte dålig han du!


Fixa.

Nu ska jag börja fixa mig, för strax drar vi, och hoppas att jag gillar skolan, vill inte åka in till storstan Göteborg för att gå i den linjen jag vill gå i. Då måste jag gå upp minst 05,00. VEM ORKAR DET?

Katy Perry.

Vem vill itne vara som Katy Perry? En söt tjej men ändå så cool. Gillar allt med henne! Kolla på denna videon, vem blir inte förälskad?


Stan!

Idag ska jag till stan för att kolla på en skola som jag troligen ska gå i, öppethus är det då.
MOT STAN! Snart..

VAKEN!

Nu är man vaken då. Jag har fortfarande ont i halsen, och jag börjar att bli trött på det!
Gårdagen vart jätte kul. Satt brevid Joakim och Johan, hahaaa kan inte bli bättre liksom! Han inte ta bilder igår, hade så roligt och senare på kvällen hade jag johans mobil och spelade! Klarade de banor han inte klarade, så han blev små sur på sig själv!

Äntligen helg!

Äntligen helg säger jag bara! Så sjukt skönt med helg nu igen!
Ikväll blir det att dra till kyrkan som sagt, men ska hinna köpa hårfärg innan och jag skulle bara kunna fråga någon av mina kompisar för att låna ett par svarta byxor. Ska nog ha håret som Linda Varg har, asså hårfärgen då. Får se hur det går.


Skolan.

Nu drar jag iväg till skolan. YIPPIIIIIE! Nej, inte alls yippie på det. Men ska lämna in min engelska idag så min lärare får den uppgiften ifrån mig. Hoppas bara att läraren tycker att den är bra!
Jag ska dra på nobel-fest senare idag i kyrkan. Så jag kanske laddar upp en bild hur jag ser ut då. Ska eventuellt färga håret också. Om mamma orkar att köra till stan och köpa röd hårfärg sen så skulle jag behöva svarta byxor. Får se om jag kan få låna utav Lina eller något. Men jag ska klä ut mig till Hayley Williams. Ni vet hon som sjunger i Paramore! Hon är så söt!


Sköna Grabbar.


Natti.


Snälla....

... gör mig en tjänst och sluta säg vad jag ska välja för linje. Jag väljer själv, jag vet vad jag vill göra, det gör faktiskt inte du. Så sluta säg vad jag ska bli och sluta klaga på när jag ska förklara för dig vad jag ska bli. För det är inte roligt att höra det. Jag säger vad jag vill bli, så säger du jämt "jag tänker mig dig i det jobbet och då tänker jag så här... blablabla. JAG ORKAR FAKTISKT INTE HÖRA PÅ DET LÄNGRE.
Jag får ont i huvudet när du bara säger så. Jag vill inte höra det någon mer gång. Jag tänker inte ta media, för jag blir inget på det, visst lär jag mig saker. Men jag vill inte gå i media för då måste jag gå i högskolan sen, och jag kanske är för skoltrött då.
SÅ SLUTA KLAGA SÅ BLIR JAG GLADARE! 

SÅ SLUTA KLAGA SÅ BLIR JAG GLADARE!!!!


Inte kul

Har inte haft några lektioner idag, rätt okej. Men jag har så ont i halsen så det inte är sant! Känns som om jag ska tappa rösten när jag pratar.. INTE KUL!


Gott Nytt Jul


Ses.

Så nu blir det ducha, och filmen. Mer ifrån mig imorgon. Blev inte så mycket idag, men något blev det.


Sagan om ringen.

Håller på att kolla på Sagan om ringen filmerna, har typ kollat i några minuter varje dag innan jag går och lägger mig. Dom är faktiskt riktigt bra de filmerna på något sätt. Kollar nu på den andra filmen. Och snart ska jag gå ner och kolla på den i typ 20 minuter sen ducha.

Skön tant.

Hahaaa, kan inte sluta skratta åt denna sköna tanten. Kolla själv så förstår ni, om ni inte skrattar så kommer ni från en annan planet!


Pepparkakor.

Nu gör mamma och min minsta syster pepparkakor, såklart egen deg!

Skolan.

Förlåt för jag inte har lagt in några inlägg. Lovar att jag ska göra många idag när jag kommer hem. Kommer hem så sent på måndagar, tisdagar och fredagar. Men nu ska det bli ändringar på detta!.
Ska dra till skolan nu. Ses

..


Ashlee Simpson

Ska klippa mitt hår och färga mitt hår som Ashlee Simpson. Den frisyren är extremt snyy eftersom den är snygg till alla stilar. Alla frisyrer är inte det.



Bra video och bra låt!


Tuff helg.

Shit silken helg! Inte precis den lugnaste helgen.
Fredag. Har haft Gränslösa disco i byn brevid, många kom och många hade extremt kul! Det hade vi som årdnade detta också. Dansade, sjöng, gapade och en hel del jobbande. Kom hem vid 01.00 då kan man snacka om att man vart trött när man kom hem!
Lördag. Igår så hade vi kalas för min lillebror som fyllde 10 år. Det vart skoj, men jag ville typ bara sova hela tiden.
Söndag. Bara vart hemma och vart skit trött. Har inte orkat göra någonting!

Mikrofonkåt!


Jonatan Blom Ramel

Jonatan Blom Ramel från tramsgänget.

 
 


..

Du är fast i en vrå i min hjärna. Som ett obotligt virus. Kan inte släppa taget.


Stan?

Ska kanske följa med Melina till stan idag för att koll på en klänning som hon hittat.
Hoppas bara nu på att jag får följa med.

Skolan.

Är i skolan just nu och målar lite, så måste ha en dator för att se hur bilden ser ut, har inte skrivit ut bilden. Har inte orkat, hahaaa!
Jag har tittat på julkalendern, den nya. Den är verkligen den dåligaste jag har sett i hela mitt liv. Min bror fyller år idag, så grattis lillbror!

RSS 2.0