header

hejsaan
jag har lagt in en header här på jolines blogg nu. 
jag har inte hållt på med photoshop länge alls, alltså är jag 
inget proffs, men jag klarar av att göra enkla headers. 
i början brukar det vara svårt att se headern, men den kommer 
efter ett tag. 
/ fridaljungblaad

ps. joline är hur fin som helst & en superbra människa. 
loveu.

Min bild.

Nu har jag målat en bild. På en kille som heter Robin, blev riktigt nöjd med bilden! Tack för jag fick måla en bild på dig Robin! 
                     Före                     och                  Efter

Bild

Denna bilden målade en tjej till mig. Hon sa att jag inte hade så många facebilder så hon tog bara en bild, jag tycker den är rätt nice!

Rolig blogg.

Jag fick reda på denna bloggen av Lina. När vi ska sova över hos Lina sitter vi nästan hela tiden framför denna bloggen och kollar på videoklippen. Vi skrattar hela tiden åt den, den är helt enkelt underbar!
Dom som är med i denna bloggen heter Tom Eriksson, Johan Lundemo, Kristoffer Svedell, Lukas Forsman, William Wasberg och Isak Lindkvist. Alla pojkarna är söta, fast vissa är sötare än dom andra.
Detta är en av dom roligaste tycker jag. Bloggen heter LANLAMPAN.BLOGG.SE

God Natt

Så som rubriken säger. God natt, börjar bli lite trött nu, så jag går nog mot sängen och drömmer om någonting. Ska försöka skärpa till mig nu, ska minst skriva 3-4 gånger i veckan, i bloggen. Jag har rätt mycket att skriva om, men det som är det med mig är att jag inte direkt orkar att skriva, sen glömmer man lite då och då att man har en blogg som man ska skriva i. Jag ska skärpa mig nu!
Jag har gjort en massa saker, men orkar inte direkt att skriva allt. Lillebror har börjat att le och göra ljud av sig. Sen var jag på Liseberg med Lina och Cassy. Sovit hos kompisar, vart i Gränna, träffat folk, börjat bli vän med en som jag inte visste om jag skulle vara vän med honom längre eller inte. Mamma kom hem också, det var sjukt skönt!
Ska ha en grillkväll någon dag också med några kompisar, hemma hos mig. Grilla och äta gött, leka lekar om någon kommer på något och sen hyra film. Ska bli grymt kul.
Men nu ska jag sova!

RSS 2.0