Natti.

Sängen väntar, och jag är sjukt trött!

BANANA!

BANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANABANANA BANANA


Stackars kille!

Tycker synd om killen här. Men lite roligt är det.
  Klicka här för att komma till klippet.

mammisen!

Älskar verkligen mammisen! Hon har köpt räkmackor! Så nu blir det mysa ner sig i soffan med mammisen och lillemannen!

nu vet jag hur jag ska ha mitt hår!


bs makes my life!


Sjukt liten med sjukt bra röst som skulle kunne tillhöra en vuxens röst!



ÅH! PHOTOSHOPFAIL PÅ HÖG NIVÅ!!

  Allt med hela denna bilden är så ful. Fjortisar som försöker vara sjukt smala, med fin midja, stora bröst (push-up så brösten är uppe vid näsan..), långt hår och rätt stor rumpa. Så ska den perfekta tjejen se ut tydligen, enligt dom själva.

 Jag undrar lite hur denna tjejen tänkte när hon tog och redegerade denna bilden. Det ena börstet är mycket större än den andra, handen/armen ser helt missbildad ut jämfört med den andra handen för ps, för liten midja, håret är typ fast klistrat vid kroppen, och rumpan ser förstor ut för att sitta där..

 Varför kan man inte bara vara glad för den kroppen man har istället?


Underbar kille som får alla ett gott skratt, eller någon att vilja spy rätt ut!


oskar linnros ♥

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då


MJÖLK!

de är gott !

Sjukt bra röst har killen ju!


sova.

nu blir det att dra mot sängen. tror jag i alla fall!
 ska vara mer aktiv med bloggen. (håller inte kors med fingrarna, höhöö "ljuger jag")

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

idag är jag ingen liten flicka längre. har blivit en stor flicka nu. från 15, till 16 och underbart lyckligt kär i en mycket fin kille! men min dag har inte varit den lyckligaste direkt..

 har gått till skolan, och när vi sitter i caféet som vi har i skolan så börjar några tjejer sjunga, dom hinner bara sjunga ,,JA MÅ HON´´ och då började alla sjunga. det vart sjukt pinsamt tyckte jag.
 sen har jag varit hemma, ätit glass och det vart inte alls gått eftersom jag har ätit mycket glass sen i lördags. tror jag har tröttnat på glass rätt mycket nu.
 dansat en dans som vi ska göra på cabaren sen innan skolavslutningen. ska dansa med 4 andra goa tjejer. kommer bli kanon, men det är bara jag som kan dansen. kan inte alls vara för jag har kollat på den sjukt mycket och dansat till den många gånger!

 idag, 2mars min födelsedag världen. om fyra dagar (6mars) skulle min morfar fyllt 58. om exakt 2månader vart det ett årsen morfar dog (2maj). om 53 dagar (23april) fyller lincoln 1! om 51 dagar (21april) fyller min älskling år!

 du gör mig så lycklig alexander älskling!


RSS 2.0