Sean Banan!

Haha, Sean Banan har fått göra en till låt. Puss Puss heter den. Den här videon mer mot slutet när han ska tycka om kända folket. Skrattade skit mycket när han skulle säga om Prins Philips flickvän, haha, PRINSKORV! haha, den var bra ju.


Kusiner är vitaminer!

Jag har två små kusiner som är som två extremt stora vitaminer! Flickan som är 3 år, och pojken som är inte ens 1 månad tror jag. Men dom är så extremt söta och gosiga!
Jag älskar min treåriga kusin. Hon är så rolig! Kan prata om vad som helst. Först är hon lite små blyg i några minuter. Sen är hon och hoppar i ens knä och bara pratar, pratar, pratar, pratar och så vidare.
Men jag älskar dom så mycket! ♥
Skulle vilja lägga ut en bild på dom. Men inte utan tillstånd så gör jag inte det.


TOY STORY 3D

Vakna upp hos Melina, haha. Vi fotade lite igår. Blev riktigt bra bilder. Men har inte dom bilderna. Så hoppas på att hon kan skicka bilderna någon dag. För då kan jag visa lite bilder från igår kväll. Vi fick en liten skratt attack när vi skulle sova. HAHA!

Sen åkte jag och familjen in till staden Göteborg för att kollat på Toy Story 3D, den var sjukt bra. Så nu har jag kollat på alla tre Toy Story filmerna. Mina favorit filmer. Sen jag vart liten, det var min favorit film, efter kom Långben The Movie. En film som jag gärna skulle vilja gå och kolla på igen. Så Katja ska vi dra och kolla på den?

Drog till Ica Maxi sen och handla kite och sen köpte vi räkor och kräftor. Så det blev våran middag. Riktigt äckligt gott är det med skaldjur. Älskar det så grymt mycket. Har inte så mycket att säga mer. Men myser med min 5månaders lillebror ♥



 

Vänster: Lillebror ♥♥♥
Höger: Jag och Melina. Bild från min kamera, tog bara ett kort med...

Skolan.

Skolan börjar om ungefär 35 minuter. Så jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg. Lyssnar på musik och lite sånt. Jag tänker på en massa saker som har hänt nu under de senaste dagarna, och min morgar. Finns inget roligare, jo jag skulle vilja tänka på något annat. Jag ska till skolan om en kvart eller något sånt och möta Katja och Cassandra vid bussen.
ROLIGT LIV JAG HAR! (tummen upp)
Saknar min lellebror, lillasyster och mamma ♥♥♥♥♥♥


För gamla!

Kiss, tänk er. De är ju alldeles för gamla nu. Visst de har bra låtar och så. Seriöst! Kolla på dom. Gamla och börjar ju bli tjocka. Jag kollade på Rock am Ring på MTV. På fredagar går ju en konsert på kvällen. Men kolla på dom. Jag skämdes när jag kollade på den konserten, visst så var det många mer band på den konserten som är sjukt bra! Men kolla på dom. Borde inte dom sluta med musiken? Helt och hållet? Det är ju typ bara samma låtar man hör med dom.
Denna reklamen skäms jag också för. Säkert många som har sett denna reklamen också...

Bajs!

Bajs... Bajs... Bajs... Bajs...

Katja.

Kära Katja.
Jag skriver detta till dig just nu för jag vet att jag inte kommer att kunna få ett MVG i Svenskan. Men vi får se vem som har rätt. Jag hoppas att du förstår detta, men jag vill inte få stryk av dig, inte i JANUARI.
VÄNTA LITE! INGET KÄRLEKSBREV HÄR INTE!!!

HAHA!

Linn och Lina! Ni är ju allt bra knäppa! Haha, ni är lite blonda av er ibland. Ni är mina sötnosar!
Hon i mitten är inte min kompis.



BILD!

Jag är så nöjd med en bild som jag har gjort på bilden idag! ♥
Ska ta kort på den nästa gång jag har med kameran...¨
Men hittade en cool bild!


Video, bild!

Bilder



Ganska lika ändå!



SÖT!

Dagens sjukdom.

Jag satt nere på mitt rum och lyssnade på 30 seconds to mars. Så insåg jag att jag blev kär i en av deras låtar på den skivan. Har inte alls lyssnat på dom så mycket. I alla fall så blev jag sjukligt kär i den här låten. Den är fin och underbart bra! ♥


Ardnassac!

Ska snart gå och lågga mig. Ska hem till min knasboll Ardnassac imorgon. Underbart asså!
Lyssnar just nu på 30 Seconds To Mars - The Kill.
Detta är en konsert som heter Rock am Ring, skulle själv vilja gå på den nästa år. De skulle vart sjukt kul!


Saknar dig!!

Jag fattar inte att du bara gick bort från mig! Du var den jag älskade mest i hela världen! Kan inte fatta att du har gått bort! Älskade ju dig så mycket. Jag önskar att du kunde vart här med mig, vara när mig, uppleva mer saker med mig och bara få höra ditt skratt. Många kanske tyckte du var en underbar person som man kunde skratta med! Men aldrig mer kan man göra de! Jag har skrivit om dig på min blogg en gång tidigare, och skrivit dig på mina armar, böker, och på min spegel.
Jämt tomt utan dig. Jag önskar att du var här nu, och jag var så glad att du skulle komma på min konfa avslutning, på mitt dop. Men du syntes aldrig mer till. Jag inbillar mig fortfarande om att du finns. Hör din röst, ser din rullstol, hör dina andetag, och att jag ser dig överhuvudtaget! Det var den 2:e maj som du tog ditt sista andetag, ditt sista rod, din sista rörelse.
Gråter fortfarande när jag tar fram bilder på dig, men de är en härlig känsla. En sån känsla som är jobbig men ändå rätt underbar att få. Är glad för att fått känna dig! Och kommer alltid att vara! Du är den bästa som finns. Du har vart en bra förebild för mig, ja typ som n idol! Du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta och mina tankar.
Glömmer aldrig när jag följde med dig när du skulle bygga ut huset för sista gången. När du tog fram dina ritningar, hur du pratade, dina tankar bara blev till ljud som blev till ord. All den sten som du bar fram och tillbaka, satte de till platts. De fick ett stort drömhus! Du fick se ditt minsta dotters barn innan din kropp och din själ tog farväl till varandra.
Jag hade inte räknat att du skulle bara försvinna från oss bara sådär! Trodde att du skulle leva tills jag blev 40 eller något sånt. Men de blev bara tills jag blev 15.
Du va den jag alltid kunde skratta med. Jag blev jämt glad när jag kom till dig. Men nu måste jag säkert vänta i några eller flera år tills jag kan få träffa dig. Om man ens kommer upp till himlen. Om man inte kommer dit pp, så har folk ljugit. Men jag vill tråffa dig igen. Jag kommer gå till din grav många gånger i mitt liv. Jag ska berätta halla dom historier som jag har hört och de historier jag fått vara med dig till lillebror. Det blev bara så mycket när du gick bort morfar. Jag hoppades inte på att det skulle bli såhär. Jag hoppades på att lillebror också kunde få dela med sig av speciella grejer med dig, och upp leva saker och ting. Men nu måste jag dela med mig av mina historier till honom. Men kommer aldrig att glömma dig, de är en sak som när man aldrig glömmer de roligaste sakerna man gjort i sitt liv.
Du kommer alltid att finnas hos mig, morfar David♥


..

Jobba! Jobba! JOBBAR! Jobbar som bara den i bilden nu...

lite stress!

Jag är lätt stressad idag. Inte speciellt roligt. Ska till pappas farmor och stötta henne lite. Eftersom hennes man/pappas farfar gick bort igår. Så vi ska vara där en stund. Sen ska jag troligen in till stan och se om jag hittar något som duger. Hem och ducha, packa och sen dra till min Cassandra! Lite stress blir de. Men slutet gillar jag!


Jag och Melina hade sjukt roligt på idrotten igår. Haha, kunde inte andas nästan. Låter lite onormalt, eftersom vi inte skrattat så mycket någon gång innan.

Bilder från igår



Melina hoppar.

 

Melina ser jätte konsentrerad ut när hon ska börja hoppa, men sen bara hon ler och skrattar!



Bild på mig, men blåsfisk kind.


TOKIO HOTEL!

Kom igen Tokio Hotel fansen! Ni som missade eller vill se om konserten kan ju alltid söka på denna länken! Det blir en sjukt bra kväll. Jag lovar er! Jag sitter själv och kollar på konserten om och om igen! Tokio jag tänker på ER nu ♥
Känner mig lite galen när jag skriver om Tokio Hotel så mycket. Men kan inte hjälpa att jag gillar dom ♥

http://www.mtv.se/musik/artister/tokio-hotel-159023/videor/noise-live-in-athens---world-stage-449508/?playlist=worldstage-tokio-hotel


idol

Haha, jag kan alltså inte sluta skratta åt den här videon. Den är så underbart rolig!


RSS 2.0