Mysa, mysa!!

Beautiful One - Tim Hughes. Gör dagen lite mysig med lillebor. Vi har lyssnat på Beautiful One och Here I am to Worship - Tim Hughes, hela Zillah & Totte albumet "Det låter apa", lite Dead by April, Tokio Hotel, och NeverShoutNever. Det som är bra med att lyssna på dessa band/artister är att lillebror blir lugnt och somnar oftast fort. Vi har nog lyssnat mer än 20 låtar med de olika banden/artister och nu somna han. Det är mysigt att kolla på små barn när dom sover tycker jag. Man vill ju typ bara äta upp honom! Men istället för att äta upp honom så äter jag upp min kexchoklad som pappa har köpt.

När pappa drar sig ner till sjukhuset och hälsar på mamma så åker jag och lillebror ner till farmor, farfar, deras lilla hund och våran hund som dom har hos sig. Jag föler inte med till mamma för jag känner att det blir rätt jobbigt och bara på 1 månad har det hänt så mycket. Lillebror kom till världen, morfar tog farväl av världen, mamma in till sjukhuset, jag döpte mig, morfars begravning (mamma fick komma), jag konfirmerades (mamma fick komma där också), mamma fick äntligen komma hem, och två dagar efter fick mamma återvända till sjukhuset. Händer mycket just nu. Men jag hoppas att mamma får komma hem så snabbt som mlöjligt och plus att hon kommer bli frisk snabbt!

Älskar dig morfar, och älskar dig mamma !


USH!

Efter att du har lämnat världen, eller i alla fall marken. Jag har sovit lite inatt, men det är inte så mycket som jag brukar sova. Sover ju mycket, mycket, mycket, mycket, mycket mer än vad jag har sovit inatt... Har drömmt om dig, men vaknade lika fort när du kom in i min dröm.. Rätt jobbigt, saknar dig så in åt BOMBEN!
När man vaknar sitter man antingen och tänker, eller så sitter man då och tänker.

Vilka låtar man sitter och sjunger på, inte så svårt tycker jag! NeverShoutNever låtarna, mår lite bättre av dom också. Vill säga tack Cassy för du är snäll och sörjer med mig. Du är den gulligaste tjejen som finns på denna jord! Du hann i alla fall träffa min morfar, och du vet hur go han var, och hur han mådde. det var lite skönt att du fick träffa honom, tyckte jag.



MORFAR♥

Runt halv åtta på morgonen så kommer pappa inrusande. Det var inte direkt något roligt besked pappa kom med, "Vi måste åka till Gränna för att häsla på mormor" Han tog ett djupt anditag och började bli darrig på rösten, jag fattade att det inte var något som stämde, "Morfar dog inatt, av hjärtinfarkt."
Det känndes som om hjärtat bara standade i någon sekund, och tårarna kom som floder. Låg rätt länge i sängen och grät. Jag tog på mig mjukis kläderna, och packade en liten väska, när jag kom upp kramade jag om mamma och vi grät jätte mycket, varför ska just den människa dö som man älskar mest av allt dö just nu? Min morfar, 57 år och var fullt frisk igår, och dog inatt? Asså jag kan inte fatta det! Min morfar, han skulle ju leva tills han blev minst 100 år. Det gör ont i mig, så jäkla ont gör det i mig.
Jag älskar dig morfar, kommer alltid att göra, även när jag dör kommer jag att älska dig.
Du kom upp till himlen, och det såg man på dig när du låg där på sjukhuset, det såg ut som att du inte hade några smärtor, utan man såg att Gud hade tagit väl hand om honom.
Jag vet nu att morfar mår bra hos Gud, han hade en bra kristen tro, och att han fått sett är allt som är det han velat se.

MORFAR JAG KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DIG! OCH INGEN KOMMER TA DEN PLATSEN SOM DU HADE I MITT HJÄRTA!! Sörjer dig hela tiden morfar, kommer sakna din lukt, ditt skratt, dina kramar, dina pussar som man fått på kinden, och alla dina nya tokiga idér..


Musik Video

Yes, nu hittade jag musik videon till NeverShoutNever - Big City Dreams! Blev jätte glad, för nu kan jag ha något annat att kolla på än bilder med musiken till. Ush, vad söt han är!!
Så här ser videon ut


RSS 2.0