Bilder+Skriva

Så, nu är man här framför datorn och skriver lite på sin blogg. JAg har gjort så sjukt mycket de senaste dagarna och kommit hem ganska sent de dagarna då, så har inte orkar blogga så mycket.
I torsdags var jag i Stättared. Det vart jätte mysigt. Träffade de människor man saknat under sommarlovet. Men har inga bilder från de, tyckte det var jätte kul. Vi busade jätte mycket jag och mina två kompisar!
I fredags så vart jag med ungdomsgruppen i kyrkan. Känner att jag kan lugna mig lite när jag är där. Fast jag är fortfarande den lille fjompen som är den som inte direkt kan sitta still.. Hehe... Vi gick ner till stranden och skulle bada. Men ingen ville så de blev inget. Så vi spelade Kubb. De vart jätte kul för Joakim blev lite små sur. Sen efter stranden stack vi till godisbutiken "Lakrisrullen" hände en "litn" grej där. Sen blev de lite bråk vid kyrkan.
Filmkväll hemma hos Cassandra, haha de va underbart kul! kollade på lite skräckfilmer, som jag klart somnade till.. Sen när dom startade min film PETER PAN då blev jag pigg som jag vet inte vad. Satt uppe och vart jätte glad!

Fredags



Stranden, fast de är ett berg.

 

Cassandra vid straden.

 
 
 
Cassandra tog extremt många bilder på mig och Joakim.


Johan, bäst är du!

ROCK BJÖRNEN!

Då har jag röstat på ROCK BJÖRNEN för första gången. Inte konstigt heller att jag valde att rösta. Man kunde rösta på en massa olika band, låtar, artister och bla bla. I alla fall så kunde man rösta på Tokio Hotel som årets konsert och årets utländska låt World behind my wall.

Vax-docka.

Hittade på madame tussauds sida Bill Kaulitz vax-docka! Den finns bara i Berlin, på utstälningen då och det är äckligt likt Bill Kaulitz!! Själv gillar man hela bandet, men Bill har en speciell stil så han sticker ut lite av nått slag♥

Bilder



Kollar ögonfärgen så den är lkadan som Bills ögon. Tror att dom har satt prickar i ansiktet för att mäta och få rätt storlek på ansikts formen, vet inte riktigt. Men dom som gör sånt jobb måste bara ha bra TÅLAMOD! Skulle nog itne passa till de jobbet i så fall...



Bill Kaulitz vax-dockan ser ut så här. Sjukt läskigt, äckligt likt är det! Ush, vill värkligen åka till Berlin och kolla på Madame Tussauds. Skulle vart roligt och ganska läskigt på samma gång.

California Gurls


Escape the Fate!


Tokio Hotel.

För dig som gillar Tokio Hotel borde lyssna ♥
En akustisk version av automatic!. ♥
Jag älskar denna låten och alla andra låtar dom har gjort. Blir gladare och på bättre humör när jag lyssnar på dom.

Bilder



Bandet Tokio Hotel i sina unga år ♥

 

Vänster: Thomas (Tom) Kaulitz. 
Höger: Tvillingbror Bill Kaulitz.

 

Bill Kaulitz ♥♥



Georg Listing och Tom Kaulitz.

Video


Skaldjur.

Igår var jag hemma hos min kusin och åt skaldjur. Jag tog räkor, var inte så sugen på krabba. Men nu när jag tänker på de så ville jag ha den krabban, aja sånt är livet ibland. Ska handla lite grejer till idag. De är ju lördag och vi ska ha gäster idag. Mina föräldrars kompis, hennes kille och hennes/deras barn. Så ska handla mat och kanske något gott tills ikväll.
I alla fall, räkorna va jätte goda och bet mig inte. Det va kul att få träffa min farbror, hans sambo och våran söta kusin! Har längtat efter att få leka med henne ett tag. Det finns ingen som har sötare kusin än mig, och ingen har en sötare bror än mig. Lincoln, växer så jag vet inte vad. Han är inte liten pojk längre.

Bilder

 

Min fina räksmörgås som är gjord av mästaren på att göra smörgåsar Line!

 

Jag och min lillebror Lincoln hos min kusin.

 

Vi hade en jätte äckel spindel i vårat badrum igår.


Dagen med Lina!.

Ja, dagen har varit med den underbara Lina. Vi har bland annat ätit bär, cyklat, spelat in filmer, tagit kort, vart med Fredrik, bakat paj och hittade en katt med tummar ♥ Fast vi visste först inte att de finns kattraser som har tummar. Tur att vi var med Fredrik så han kunde förklara att de finns. TACK!!!♥

Bilder

  

Lina och jag cyklade på fritidsbarnens cyklar!. Tummen upp för dom ♥

 

Lina och jag bakade rabarberpaj. Den va tokgod!.♥

 

Ser ni. Kissemiss har tummar. Lika chokade som mig och Lina?♥

 

Till vänster har vi Fredrik. Till höger har vi Johan. ♥


Video!



En film när jag och Lina cyklar. Vi är så duktiga ♥



40-åring började dansa och snacka med Fredriks storebror vid konsum. Haha!. ♥

LINAA!

Nu är jag med Lina, de är soligt ute och vi nördar lite framför datorn. Vi går ut lite senare tror jag. Får se vad som händer. Vi är lite trams nu, haha! Men vi är som vi är. Bloggar lite senare.


RSS 2.0