Det blev en pojke♥

Då är man hemma igen, helt slut känner jag mig! Men jag fick en lillebror. Han är den sötaste pojken på jorden! Mamma säger att han är lik mig och min minsta lillasyster. Ush, vad fin han är! Jag ville inte släppa taget om honom när jag höll honom i min famn. Varför ska barn vara så enormt söta?


Bebis♥

Åh, gud! Imorgon kommer ett mirakel till familjen, en ny bebis! Vi åker vid 8 tiden imorgon, och far till förlossnings avdelningen. Pappa, mamma och lilla jag ska sitta och vänta tills den nya familjemedlemen tittar fram. Så spännande, undra om det blir en liten flicka, eller en liten pojke? Kommer nog bli lite lång tråkigt, men de kommer att bli enormt spännande när den lille/lilla kommer! Jag måste packa lite grejor, så när vi vaknar så är det bara till att äta något, fixa sig lite snabbt och sen åka till sjukhuset.
Yippee!


Min Idol♥

Detta är min älskade idol! Eller jag har bara honom som idol för han har sin egen stil som jag tycker är enromt viktigt, och han vågar visa att om man sjunger småfalskt så kan man göra bra musik ändå, även om man inte träffar alla toner.

Detta är Christofer Drew, även känd som NeverShoutNever, som är min idol. Christofer är en pop/akustisk artist från Joplin, som ligger i Missouri. Han började göra musik under namnet NeverShoutNever runt september 2007. Christofer släppte sin första riktiga EP (the Yippee! EP) 29 juni 2008, sen dess har Christofer tunerat runt om i landet med lite artister som The Cab och Hellogoodbye.
Den 26 januari 2009 släppte Christofer sin första skiva What is Love?
Christofer blev nominerad till Breaking Woodie på mtvU Woodie Awards 2009, och han blev chokad av att han vann.
Christofer är vegetarian/vegan och hoppade av high school innan han tog studenten på grund av musik karriären.
Christofer Drew är född 11 januari 1991, alltså 4 år äldre än mig.

Jag rekomenderar att ni ska lyssna på:
What is Love?
I Love You 5
Happy
On the Brightside
Bigcitydreams
Trouble
Your biggest Fan
Jane Doe
Did it hurt?
Heregoesnothin
30 days
Harmony


Christofer Drew bilder


Filip!

Nu skriver jag lite om min vän Filip. Haha, han är jätte kul! Rolig hela dygnet runt, kanske även när han sover? Nej, jag vet inte om han är rolig när han sover.. Iallafall så är han rolig när jag träffar honom, och så får det förbli!
Jag har ungefär kännt honom i 3-4 år eller något sånt.
Haha, Filip är en rolig, och bra vän som man inte ska bli ovän med. Undra hur han blir om man blir ovän någon gång? Läskig tanke!!

Vi satt och snacka om glasögon, och då sa han; att han var färgblind! och att jag kanske levde i en svartvit värld?
Då sa jag att jag lever i en svartvit värld, och att det är lite känsligt att när jag ska leta efter en rosa penna bland alla svartvita pennorna, eftersom jag levde i en svartvit värld så är det lite känsligt...
Filip: vill du ha en bamsekram, så att det känns bättre?
Jag: ja, det skulle nog vart bra!!

Efter en stund snackar vi vart vi bor. Jag är en känd "luffare" och sov utanför hans hus, men de va kallt så jag bestämde mig för att inte sova där någon mer gång.
Sen undra Filip om man kunde mickra nallar, min nalle skulle vara en så kallad "försöksnalle".
Undra bara hur den skulle lukta sen..?`

Haha, Filip är rolig!!


Denna blogg...

Kommer handla lite om mig, kanske vad som hänt under dagarna, kanske mina underbara vänner, och om mina Idoler/musikstil.

Jag kanske inte direkt är någon vidare bra bloggerska, men jag ger ett litet försök, och jag kommer blogga dom dagarna jag har tid, och när jag har lust.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0