Huvudvätare.


30 oktober 2010.

  Vakna halv tio- tio i morse. Mamma va ledsen för att hennes morfar är nu jätte dålig. Så mamma och 3 utav mina syskon ska upp till Grännna. Själv ska jag hem till min favorit Cassandra! Ska sova hos henne i några dagar. Det är höstlov nu, så det kommer att vara en lat och kompis vecka bara! ♥
  Kommer nog att fotografera lite med henne, om det blir häfrigt väder.


29 oktober 2010

Dagens låt

Shakira ft. Dizzee Rascal - Loca


28 oktober 2010.

SKÄGGDAGEN!

Mitt buktaleri som jag heller på mid, går faktiskt ganska bra till, än så länge. Får se om jag orkar göra mer eller bara lägger av helt.. Mamma och jag håller på att göra en låt så att ni vet.

Tre videoklipp blir det idag. Johan (en av mina kompisar) skickade dessa video klipp till mig. Jag visste inte ens att man kunde spela gitarr såhär som denna killen gör. I alla fall, jag skulle vilja lära mig att spela gitarr såhär, fast när jag kan det helt så är jag typ 50+ eller något sånt. Eller kanske inte 50+ men nog över 20 om jag ens orkar att bry mig om att träna på det.

Så jag ger dig som läser detta ett råd nu att lyssna på denna killen när han spelar gitarr! ♥ Tack Johan för att du visade mig video klippen.








24 oktober 2010.

  Buktaleri- Jag är så tråkigt på min fritid, i alla fall för det mesta. Här om dagen hittade jag min bok som bara låg och skräpade i någon hylla på mitt rum. Jag hade helt och hållet glömt av att jag hade den boken, men nu har jag bestämt mig för att jag ska börja läsa igenom den och börja att buktala. Får se hur det går.. Jag hoppas att det kommer att funka, men det tar nog sin lilla tid också. Men jag tycker att buktaleri är så extremt häftigt och det ser så extremt jobbigt ut att göra det. Själv kommer jag nog bara bli sur på mig själv och bara vara envis som bara den. Men jag ska klara det. Det ser ju inte jobbigt ut från de människor som kan, men de människor som inte kan buktala det är svårt för dom.

Så nu ska jag ha en liten rolig fritid, om den blir rolig och lyckad då. Thihi....

                      


Kära Joakim.

Kära Joakim, du vill att jag ska jobba inom något konstigt pogram typ som BOLIBOMPA. Men efter jag har jobbat där (om jag än för det) så kommer jag vara helt knasig i hela huvudet. Då kommer jag troligen att vara så här knasig... Och det skulle ju vart sorligt med ändå så jätte kul!.
Jag kommer att vara störd efteråt!






Hjärta.

I ♥ Petter- Stockholm i mitt Hjärta!
När jag hörde denna igår på TVn så diggade jag bara med, den är så sjukt bra! Älskar verkligen denna låten jätte mycket.
Vill lära mig denna låten, och då ska det bli så att jag ska lära mig den!!!


Polotröja, H&M.

En polotröja från H&M, jag vill bara ha den liksom!! Här kan du köpa Polotröjan och få den i egna händer. Själv ska jag då ha vit.


Fixa.

  Snart så skall jag ducha, välja kläder och fixa mig inför ikväll. Ska med och bowla idag, hoppas att det går bra för mig. Jag ska spela med ungdomsgruppen som jag är med i. Kommer bli en kanon kväll, hoppas jag.

  Har varit med för Gumnasie Guiden för vinna en iphone 4, ipad och biobiljetter! Tolv sådor med frågor som man skulle svara så seriöst som man kunde, tog 20-30 minuter. Lite seg är jag, och det kände jag t.om själv!

 

Love The Way You Lie

Ska försöka lära mig denna på gitarr någon dag!.


grattis.

Ja må han leva, Ja må han leva ut i hundrade år.
Ja visst ska han leva, Ja visst ska han leva ut i hundrade.
Grattis pappa!

      
Nu ska vi fira pappa med tårta! Nu har jag gjort 5 inlägg idag, så nu får det vara nog för idag.


mamma mia's kök.

Jag har nu kollat in en blogg nu. Känner henne och hennes blogg var verkligen jätte fin.
Kolla in i hennes blogg så blir hon säkert glad, Mia.


Du.

Nu ska jag försöka skriva en text till dig, ditt namn ska vara anonymt. Så då kommer jag skriva Du istället för ditt namn.

   När jag såg dig, eller märkte av dig första gången så var det i skolan. När jag började på Stopp/kamratstödjarna. Du var inte som alla andra när jag såg dig. Först så var Du bara lite läskig på något sätt. Men det var ju för Du och jag inte kände varandra då. Men efter varje så kallade möten så blev Du mindre läskig för varje gång vi träffades, och mer intressant på något sätt. Man ville veta vad du var för någon typ, jag ville veta mer vad som gjorde så att Du blev så intressant.

  Men på något sätt fick du tag på mitt nummer och jag vet inte hur. Men det var ju alltid kul att få chansen att prata med dig själv. Man hade ju inte chansen att få göra det själv i skolan, för Du gick alltid med minst en kompis. Men sen var det ju lite också att man kanske inte vågade gå fram och prata med dig. Men nu när jag hade ditt nummer så fick man ju prata med dig själv, och lära känna dig bättre. Tja man minns inte riktigt allt, men jag minns att Du började att skriva, jag frågade vem du var, så svarade du, vi gav varandra våra e-post addresser. Vi små snackade bara, skrev ungefär >hej, hur mår du? vad för du?< och inget mer.

  Nu snackar vi mycker mer än vad vi gjorde då. Jag vill bara säga att Du är en rolig figur och man kan prata med dig om allt. Tack för att du finns ♥♥

frida.

  Nu ska jag skriva om en tjej som heter Frida. Hon är snäll och super söt! Vi har ungefär kännt varandra nu i 1 år. Hon är rolig, och man kan prata lite vad man vill med denna tjej. Det är så bra med henne, man kan prata med henne om rätt mycket.

Ett tips är att ni kollar hennes blogg så fattar ni, fridaljungblaad. Hon hjälpte mig nu med hur man länkar sidor. Tackar!

                     


20 oktober 2010

   Idag har jag och min klass varit i Göteborg, för Gymnasiemässa. Går ju fortfarande på grundskolan, alltså jag går i 9:an. Men i alla fall så har man ju tänkt sig vad man ska bli. Så när man gick där inne så gick man först till det som man har tänkt sig vad man skulle kunna tänka sig att jobba med, då fick man ju svar på sina frågor och vilka skolor man kan gå på öppethus. Men när man var där inne så fick man information om en massa andra saker som man inte ens hande tänkt sig att kunna göra, så då fick man lite information om det. Så nu är jag inte lika intreserad på det första som jag hade tänkt på.

  Jag ville eller hade tänkt mig att gå på Vård och omsårg men nu ligger det nog på andra handsvalet. För nu har jag tänkt mig att bli Stylist. Stylist linjen finns då i Varberg och Göteborg, det är dom två närmsta gymnasium där jag bor. 

  Med stylisten så har man praktiker i första ringen, i andra ring så får man kunder. Om jag tar detta så lär jag mig/utbildningen ingår bland annat:
Makeup
Hårstyling
Färg- och stilanalys
Grundläggande hudvård, samt nageldesign
  Färglära ger dig
grunden för professionellt arbete inom makeup och färgrådgivning. Hårbotten- och ansiiktsmassage är ett par exempel på massageformer som man lär sig.

  Så när man har gått färdigt linjen så utbildar dom så man blir "helhetsstylist"- alltså från topp till tå. Efter en avslutad utbildning så kan man jobba på någon skönhetssalong, t.ex. makeup- och hårstylist i form av modebranchen eller som en stylist åt fotografer. Andra intresanta yrken är då personal shopper, stylist inom media, TV, film och teater samt försäljare i kläd- eller kosmetikabutik.

  Änså länge tror jag att jag skulle kunna tänka stylist.


18 oktober 2010.

                                               Kärlek.

  Ibland är livet rätt så tufft.
Speciellt kärleken, det är en av det svåraste sakerna i livet. Vissa duger inte, andra är sånna som man aldrig kan få, eller så är det de personer som man inte vill se/höra något av den.. Ibland är det så att man är tveksam om föräldrarna inte accepterar den man har blivit förälskad i. Det finns personer här i världen som är jätte söta och goa mot än. Men man vet inte direkt vad sina föräldrar, kompisar eller de i omgivningen ska säga? Men man vill ju ha kärlek, man vill ha någon med sig hela tiden. En sån som man kan berätta precis hur man egentligen mår inerst inne. Då menar jag precis allt. Man ska kunna lita på varandra. Inte behöva dölja något.

  Men vet man att man är riktigt kär? Det är en svår känsla att avgöra om man är riktigt kär eller bara gillar personen. Det är bajs svårt tycker jag. För när jag gillar någon extremt mycket så blir det jämt så att jag inte vet om jag bara gillar personen eller om jag har blivit kär i personen.. Det är så extremt svårt, jag gillar 2 stycken. Men jag vet ju inte om jag bara gillar dom eller om jag är kär i en av dom? Fast vad fasiken gör man om man vet rikgtigt? Man vet ju inte rikgtigt om man har tagit rätt sen om man blivit tillsammans/ihop med den personen. Men vad ska man göra egentligen? Jag tror att jag ska vänta ett tag till i alla fall, så jag riktigt vet vem jag verkligen gillar mest.

  Men föräldrarna då? Ens föräldrar tänk om inte dom gillar sin nya flickvän/pojkvän. För jag tycker det är också viktigt att ens föräldrar ska kunna acceptera den som man är tillsammans/ihop med. Jag vill att den jag är ihop med ska kunna prata med mina föräldrar utan problem.. Jag vill att mina föräldrar helst ska kunna vara glada för jag har blivit kär i någon. Men ibland vill ju föräldrar sitt egna bästa, men det är ju så svårt när man har blivit kär i den där personen som man verkligen vill ha det med. Jag menar man vill ju inte direkt ha ett kort förhållande, man vill ju ha långa och bra förhållanden. Inte korta som gör att man bara tänker hela tiden på >Vad var det som gick så fel? Det blev ju ett sånt kort förhållande! Varför?<  Det är inte något som jag vill tänka på efter typ två månader med den jag har varit tillsammans med.

  Därför är livet bajs, på ett sätt. Jag vill inte bara säga att man inte ska vänta, utan jag menar att man ska känna vad man verkligen känner för personen som man gillar väldigt mycket.


17 oktober 2010.

Nu ska jag starta en skiva och platta håret så jag inte behöver platta håret imorgon. Sen går jag och lägger mig.
Skola imorgon också och då fär man träffa sina underbra kompisar. Sen kyran och sen läsa i min "bok" som jag fick i skolan Vad ska jag välja? Inför valet till gymnasieskolan 2011.

Poza.

Min dunder kompis Poza är bäst! Hihiho ♥ Ni ser ju, han är rolig funny!


PussPuss.

Sean Banans tredje låt lägger jag upp nu på bloggen..
Men i deras kalsong "en liten dingding"


Ica reklam.

Varje vecka så har vi en ny Ica reklam, denna va jätte olig. Haha, skrattar jätta mycket!.


12 oktober 2010.

Hej!
Nu är det en tisdag, är klar med Svenskan för denna veckan. Rätt så skönt..
Jag vet att jag har en kompis som heter Emil som är jätte bäst, och jag har en kompis som heter Poza som är också jätte bäst.
Nu har jag varit snäll idag.
Hejdå!.

bilder.

Idag har jag kännt att jag har bloggat ganska mycket och så ska det se ut också! Får skriva mer, ska ju inte glömma bort bloggen...

Men jag tänkte visa lite bilder nu.

  
 
Melina ♥
                                                           

                                                      Kladdikludd.. ♥

 

Jag ser jätte ledsen och ensam ut.. ♥

                                                              

                                           Denna bilden är så enormt cool! Melina du är helig♥

 

Man blir lite konstig när man tar kort ibland♥

                                                                  

                                                               Jag och Cassandra♥

 

Melina och Cassandra♥

                                                               

                                                            Jag är som jag är, mo ha ha♥!

 

Cassandra♥!

                                                           

                                                       Den kändaste pussen♥

  

Berget vid stranden♥

                                                              

                                                           Jag i bergen♥..

 

Jag i vassen♥!

                                                                 

                                                             Jag med blomma♥!

  

                                           

                                         Vänskap för evigt till den man älskar♥!



                                                  
 

Hungrig..

Nu har jag städat hela källarväningen med min syster och mamma. Det blev en skillnad kan man säga, ha ha! Men det går ju fortare om man är fler och om man anstränger sig.
Jag är jätte hungrig just nu. Är sugen på taco, thaimat eller den godaste mammas räkgryta. Jag är jätte hungrig. Tänker just nu bara på mat nu, HAHA! Inte alls roligt att vara jätte hungrig....

 

Taco med köttfärs, tacoskal, tortilla bröd, en massa grönsaker, varm majs (godast med varm,) en massa olika såser som vitlöks sås, guacamole och tacosås. Jag är så vrålhungrig!


OnePiece Teddy Fleece.

OnePiece Teddy Fleece White norska kronor 1, 990
Om det var VM i vackra kläder, hade vår senaste OnePiece - Jump In - Hoppa i Teddy vann guld! Vi är helt övertygade om att du aldrig har känt ett vackrare och mjukare innehållet i våra OnePiece - Hoppa i Teddy Fleece.

Alla modeller är unisex. Teddy fleece har coola fläckar på armbågarna! OnePiece - Hoppa på några tar det lugnt.
Hoppa i din OnePiece - ® Hoppa i och njut av en Fagerås plagg du kommer att älska mer än din egen mamma. Oavsett om det är after ski, brygga dans, stuga, eller en sjuk söndag morgon, är detta ett plagg med en sann berättelse - Vem bryr sig!?

Tajta jeans och åtsittande tröjor kan mode, men allvarligt, det är inte särskilt Digg att röra sig i. OnePiece - Hoppa i en löst sittande bodysuit av högsta kvalitet bomull. Det är otroligt mjuk och underbar att bära.
Vakna söndag morgon, du tar på dig din OnePiece - ® Hoppa i och kastar upp i soffan med en film. Om du köper den största storleken Du skulle kanske även plats för den underbara person du gick hem med dig från stan kvällen innan.


Jag vill ha en sån här OnePiece Teddy Fleece! Den ser så sjukt mysig ut och vem vill inte ha en sån? Man kan typ ha den när man vill? När man inte ska ha så mycket att göra en dag, eller om man ska ha pyjamasparty med Cassandra.. Jag ska försöka spara till en sån här, måste ha en sån! MYYYYYYYYS!!! ♥♥♥♥♥♥♥
Finns även för killar.




Denna vill jag köpa.


Äntligen så..

.. hittade jag bilderna från i sommras. När vi var hos F:et på 25 årsfest.
Haha, "tappade" bort dom trodde jag. Men den låg i våran lilla bärbara dator. TUUUUUUR!!!!


10 oktober 2010

Nu så är det Söndag morgon, inte det bästa vädret här idag. Men hoppas på att det kommer att bli bättre väder senare idag. Tio fingrar upp till Gud eller något sånt.
Jag har vaknat en gång, vid 2. Det var itne alls så roligt. Då bettyde det att jag hade typ sovit mellan 3-4 timmar redan. Men jag vakna dör inet så längesen.
Men som sagt, får se vad som händer mer idag. Kanske blir en helt chill dag, eller kanske hittar på något med någon kompis. Men jag måste plugga lite Svenska idag också. Ska läsa från sidan 80-112, sen är jag då klar med Svenskan. Vi läser Brev från ljusårs avstånd. Ganska bra..

                                                                                     


Carolina..

jag läser Carolina Gynning's bok Ego Woman! Det är en bok som tänkte jag måste bara testa att läsa. Nu kan jag knappt släppa boken. Den är bra skriven och sånt. Har dock inte läst Ego Girl men den ska jag nog läsa också.
Men jag har läst Magdalena Graaf's bok, Jessica Andersson's bok också. Jag tycker dom är sjukt bra! Ska kolla om jag kan hitta någon annan bok som är skriven av en artist/bloggare tills nästa bok.
Fast alla tre rekomenderar jag. Visst så kom Carolinas bok ut förlängesen, men jag börja läsa den nu. Jag vet inte om jag ska välja att läsa Blondin-Bella nästa gång, gillar inte direkt henne. Men hennes bok kanske också är riktigt bra!
Men Carolinas ska man försöka läsa någon gång i sitt liv!



Carolina Gynning - Ego Woman


Lillebror!

Nu är det en Lördag kväll, helt chill och bloggar med min älsklings broder! Lincoln. Men han börjar slå på datorn nu, haha! Inte så roligt direkt, med det går som det går.

Idag har jag varit med Melina, sov över hos henne. Sen höll vi lite på med rabaten som hon ska ha klart innan det blir för kallt. Men vi han nästan klart allt det idag. Sen kollade vi på Sex & the City 2, den var bra men lite konstig på samma gång..

Men nu ska jag mysa vidare med min lillebror Lincoln, sen ska jag ducha. Får se om jag orkar skriva några inlägg imorgon, om datorn är på så gör jag troligen det!

 

Morgon!

God morgon världen säger jag nu när klockan är typ 1.

Det blev en sjukt lyckad kväll igår! Maten vart jätte god och sen blev det mest kladd med efter rätten. Haha, choklad, frukt o lite sånt lite överallt! Haha! Men idag är Melina en stor flicka, 15år! Grattis gumman!
Sen kollade vi på Prince of Persia, älskar den filmen! Den är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt bra! Men i början av filmen så höll jag och Emma på att skratta som bara den, så Melina sa "Vi kan lika gärna stänga av filmen, för Joline och Emma är nog roligare än filmen." Men klart att vi är!

Idag blir det mer att jag ska bära hö med Cassandra, Viktor och Poza! Haha, lite mer hjälp idag än förra gången. Men får se om dagen blir rolig idag med!

Kallt..

Nu börjar det bli riktigt bajs kallt! Säger som Lotta "FY FARAO!"
VANTAR, MÖSSA, OVERALL! De ska jag ha nu. Så ska bara leta efter en overall som jag tycker är awesome!
Drar till Melina sen och firar med några andra personer. Det blir så rrrrrrrrroligt!

DUMMA HÖST!

Kungsbacka.

Idag vart jag inne i stan, Kungsbacka med Melina, Lina och Lukas.
Eftersom Melina fyller år på Söndag så tänkte jag >>hinner nog smyga in i en affär och köpa något till lilla söta gumman.<<
Så jag och Lina gick in i en affär och köpte något till henne. Hoppas hon blir glad. Hoppas hon skulle gillat den. För jag gillar den och skulle också vilja ha en sån. Men nu är det din present gumman!

I ♥ VANILLA LATTE!


RSS 2.0