aww!

DAGENS SÖTIS ♥ kan inte sluta skratta åt honom!!


Skolan.

Snart börjar skolan om typ 45 minuter. ska börsta tänderna, klä på mig och fixa mig lite.
Köpte skor i går. Träffade Frida, men hon drömde eller något, för hon hörde mig inte.
Men dagens låt.


Jared Leto.

Jag läste i en Frida tidning, och där stod det om Jared Leto. Blev lite chokad när jag såg bilder på honom när han vart så stor! Han är ju så förbaskat söt, gullig och snygg! Det stod såhär i tidningen.

"Läkarna sa att jag skulle dö!"
I rollen som Mark David Chapman, mannen som mördade John Lennon, fick vi se Jared Leto i en betydlig större format äb vad vi är vana vid. De 32 kilona han gick upp inombords kände sig flickfavoriten annorlunda:
-De förändrade sättet jag gick, hur jag röde mig, hur jag pratade, skraattade och hur jag såg på mig själv, säger han till mtv.com.
För att gå upp så många kilo, så snabbt, åt han i princip allt som kom i sin väg.
-Flera läkare sa åt mig att sluta, att jag skulle dö om jag fortsatte, säger Jared.
Varningarna till trots så fortsatte han procenssen för att lära sig "vem den här killen var" som han skulle gestalta.
- Det var kul att göra något annorlunda och utmanande, säger han.
Matorgierna är dock ingenting Jared saknar och han säger att han aldrig skulle utsätta sig för något liknande inför en filmroll igen.
DÅ!



NU!!



Platsannons.

Att skriva en platsannons är rätt kompleserat. Jag tycker det i alla fall. Man ska skriva om den platsen man har praoat på. Jag har gjort på ett tagis/-försökola.
Behöver hjälp utav mamma, hahaaa!

Snö!

Hur mycket snö som helst ute nu! Säger bara shit, kommer vara som snömonstret imorgon, eller något liknande. Jag har blivit mulad idag, det vart lite komiskt. Hahaaa.
Jag skulle gå ut från kapprummet efter den första lektionen idag. Så kommen en kille från min klass och mulade mig, jag han bara ta ett steg utanför dörren. Men det vart fortfarande jätte roligt. Heheee.
Nu så ska jag göra läxan, gjorde det igår också, så han inte att blogga igår. Ber om ursäkt. Men jag ska blogga mer sen eller så bloggar jag MYCKET mer i morgon.
CHRISTOFER DREW IN MY

Natti.


Johan.

Nu får du vara lite glad lille pojken ♥♥

Popcorn.

Det luktar popcorn i hela huset nu, och jag vill ha men ändå inte! Det är gott, men sen när man ätit så mycket, så känns det som en konstig smörja i hela munnen. så avstår idag. Får äta någon annan dag.

Fågel.

Idag vart det en liten fågel på besök. Pappa hittade honom/henne vid jordgubbs plantorna. Så söt, men så fet!





Alexandra Johansson.

En riktig cool tjej är detta. Kolla in på hennes blogg här.

Min syster....

Min syster är över trött nu och klockan är ju bara 18.14! Helt otroligt!
Syster säger; Jag är trött...
Jag svarar; Men gå och lägg dig då....
Syster säger; Nej, men jag mår bra.. hahaaaaa.
När hon sa det så började hon skratta och gråta. Hon är inte klok. Hon är hur sjuk konstig som helst just nu...

Klocka.

Detta är min klocka som väcker mig på morgonen. Rätt mysig liten sak, eller inte... Den är sjukt jobbig på morgonen, eftersom den inte är så låg i volymen, volymen är jätte hög, så man blir nästan skrämd varje morgon.

Pengar.

Jag ska spara pengarna jag får nu, min månadspeng, pengarna jag får i julklapp, pengarna jag får på min födelsedag.
  • Först ska det gå till TRANSTRAND, ska åka dit med konfirmanderna. Ska åka skidor där i en vecka. Ska bli kul! 1'500 kronor.
  • Sen ska det gå till Elida lägret 2011. Kommer vara i en vecka, 1'800 kronor.
  • Resten av pengarna ska jag försöka pierca mig. Vill antingen i naveln eller läppen.

Emil.

Jag har flera underbara kompisar. Men jag säger det, ingen slår den här killen asså! Emil är en av mina kompisar som är underbar! Hahaaa, när man bara tänker på dig så kommer man bara på en massa roliga minnen. Hahaaa, man kan inte hitta ett ord som beskriver dig, man måste ha en massa ord!
Fattar ni varför han är en sån otroligt underbar kompis, och konstig men underbar!
Bild.



Video.



Försöka göra en header?

Ska man görsöka göra en header till bloggen? Jag skulle vilja ha det, men inte för mycket färger... Får se hur det blir av.

NeverShoutNever.

Kännde att det vart ett tagsen jag skrev eller la in ett klipp med NeverShoutNever/Christofer Drew. Men idag blir det en liten låt med honom! Har inte slutat att lyssna på honom. Jag håller på att göra ett skolarbete om honom i skolan, på bilden. Så när jag är klart kanske det kommer en bild på det arbetet som jag gjort.

Spelar.

Just nu sitter jag och försöker lära mig Tokio Hotel - Automatic på piano. Det går som det går. Men jag ska klara av att spela den här låten. Tänker inte ge mig i första hand, ska sluta tills jag kan hela låten. MED BÄGGE HÄNDERNA!

Hunter.


Selma.

Seriöst vad jag saknar hunden som vi hade. Vill ha tillbaka henne! Hon är en sån otroligt söt och snäll hund!
SAKNAR DIG SELMA♥



Svart hår.

Ja, man har haft svart hår, och gick utanför dörren när man ser ut som ett troll..

Kan ha vart 2007-2008 någonstans där.



Ida äter rabarber.

Hur söt är inte den är tjejen som heter Ida? Skrattde jätte mycket när jag såg videon. Så söt säger jag bara!


Städning.

Håller på att städa i mitt rum just nu. Är strax klar. Ser nu mitt golv. Det vart knappt att man gjorde det förut.
Mamma och pappa ska till Göteborg sa dom och köpa klappar. Men jag ska städa vidare.
Mer bloggande kommer senare.

Fnatt.

Nu har msn typ fått fnatt eller något? Jag får lite spel på det. Anitngen vill den inte skriva, eller så vill den inte öppna de som jag skriver med, eller så loggar den ut själv. Blir ju bara så ARG på detta! Hoppas att det fixar sig snart.
Vill att det ska fixa sig, orkar inte med detta mer. Har en på msn som det händer likadant med. Båda är lite arga på msn just nu.
Någon som har likadant?

Världens älsta mamma.

Världens älsta mamma som är 72 år vill skaffa syskon till sin fem åriga dotter.
Adriana Iliecu är 72 år men känner sig som 27, men trött som 37! Nu vill hon skaffa syskon åt sin fem åriga dotter Eliza.



Rispucko.

Jag började att må lite illa när jag läste denna artikeln på aftonbladet. Läs själva om artikeln, säger bara rispucko till mödaren.
aftornbladet

Kissie.

Hur mång har märkt att Alexandra Kissie Nilsson ler på kort när hon är med sina kompisar och festar?
Kissie har ju alltid annars bara posat och putat med munnen, men inte längre? Hon verkligen LER! Hon ser faktiskt hemsk ut nu, vill att hon ska vara den här fejk blonda söta tjejen som hon var innan. Nu ser hon så stel ut i ansiktet.

Kissie i fejkblonda håret.


Kissie nu!


robin-of-sweden-

Jag läste faktiskt robin-of-sweden- bloggen. Men gör aldrig det längre, kollade in på hans blogg nu. Han har ju förändrat sig lite! Men alla förändras med åldern.

Piano.

Nu har tokiga jag fått en galen tanke. Jag ska börja spela PIANO har jag bestämt mig för! Så jag ska nu börja spela piano. Vi har ett piano hemma, men det är ingen som spelar på det typ. Så jag tänkte att jag kunde börja att spela!
Kommer spelas fint här nu♥
Kan en låt som Elin lärde mig med att spela på båda händerna. Kan den utantill nu så jag vill lära mig mer!

Graviditets bloggar.

Seriöst, jag har läst nu olika graviditets bloggar. De flesta tjejer är ju 14 och uppåt. Jag undrar liksom, vad säger deras föräldrar när man kommer hem och nyss fått reda på att man är gravid som 14 åring? Detta är helt sjukt! Asså 14 och GRAVID!
Jag har läst en tjejs blogg som heter Mikaela, hon fick reda på att hon va gravid när hon va 14 år. Men nu är Mikaela 15 år (född 1995 november). Mikaela har inte någon pojkvän, vet inte varför. Han kanske har lämnat henne för han gjort henne med barn, eller något sånt? Jag har inte en aning, har inte hittat det. Vet inte om Mikaela har skrivit om det. Men hon hade frågestund på bloggen och då skrev en om hon inte skulle skaffa en pojkvän snart? Då hade Mikaela svarat att pojkvän får vänta ett tag. Hon ville inte att någon skulle få vara Kellys pappa.
Mikaela kommer att få en liten flicka som ska heta Kelly.
Själv tycker jag att Mikaela är en riktig söt tjej som är sig själv på sin blogg, lägger ut bilder på sin mage och skriver lite olika saker. Men just nu är det ju graviditeten som är störst på bloggen, sen så kommer det ju klart att skrivas mycket om Kelly när hon kommit till denna underliga värld. Mikaelas blogg är faktiskt rätt så bra, jag kommer att försöka hänga med i den bloggen och skulle vilja se hennes lilla Kelly, och det kommer förhoppningsvis att läggas ut bilder på lilla Kelly.
Jag skulle inte vågat att berätta för mina föräldrar att jag blivit gravid. Eller jag skulle ju fått göra det i alla fall, för magen kommer ju att växa till en stor boll. Men man är ju lite rädd för hur de skulle reagerat när man berättat. Jag är lite emot abort kan man säga, så om jag skulle blivit gravid så skulle jag behållt barnet. Skulle bara varit kul om den killen som man är ihop med då kunde och skulle vilja ha barnet också, och kunna försörja mig och barnet.
Klicka här för att komma till Mikaelas sida.
Så här ser Mikaela ut! Visst är hon söt?♥


Hahaaa.

Hatar dessa rubriker, det är de såraste att komma på när man ska göra ett inlägg!
HATAR DET!


Lat.

  Nu är jag hemma. Spelar hög musik och vill bara somna när som helst. Har varit på daigset idag, och man blir jätte trött när man kommer hem. Så jag kommer troligen att somna fort ikväll. Har inte orkat skriva i bloggen för jag har varit för trött, eller så har jag inte varit hemma. Så nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och lata mig. Kolla på tv, sitta vid datorn, lyssna på musik, får se om jag orkar att platta håret (behöver inte platta lika mycket på morgonen).

 
 


Handboll!

Handboll är så kul! Ska börja i det igen har jag bestämt mig! Det är skit kul, vet inte varför jag slutade egentligen? Ångrar det, men jag ska börja igen! Så ska kolla tiderna och sånt! Sen börjar jag att vara med på träningarna! YES!!

Hemma.

Nu är jag hemma från kyrkan. Det var rätt pinsamt/nervöst. Men jag började att gapskratta medans jag sjöng, för utanför kyrkan stod det två utav mina kompisar som dansa och höll på. Det va rätt skoj! Jag kom hem vid 20.00. Men jag ska snart gå och lägga mig. Ska praoa på ett dagis, så ska leka med barn. Fyra andra från skolan ska också praoa där, jag och fyra killar. Ska bli skit kul!

Fixa.

Snart ska jag börja att fixa mig lite. Ska stå i kyrkan idag klockan 18.00 och sjunga för de som kommer idag. Men jag ska vara där klockan 17.00, för att öva. Får se hur det går. Vill egentligen inte göra det, men måste eftersom jag har varit med och övat. Blir i alla fall bra låtar, inte några tråkiga låtar som man bara vill somna till. Det ska bli bra låtar som tur! Hoppas de som kommer att vara där i kyrkan ikväll kommer bli nöjda i alla fall. Så jag ska börja att fixa mig lite.
Sminka mig, platta håret, sätta i löshåret, hitta bra kläder, äta något och sen dra iväg till kyrkan.

NYTT RUM!

Snart så ska jag och föräldrarna göra om i mitt rum. Kommer typ bli som ett nytt rum. Kommer ha många tavlor, och en massa saker! Kommer bli nöjd med det i alla fall. HOPPAS JAG!
Har rätt mycket att göra imorgon. Men har inte gjort alls mycket idag, så dagen har varit skit seg ungefär.
Älsklings bror, bilder från i morse, när han och jag myste lite.

Saknar så enormt mycket!

Jag saknar faktiskt kärleken så enormt mycket! Vill ha någon typ nu som jag kan vara med och bara vara kär.
Bajs också! Men älskar bror min.



Hunter

Kan seriöst inte sluta skratta!








Don't **** Me!


Wazzup?

Hahaaa, kan inte sluta att skratta!


SNÖ!

  Har sovt 4 timmar inatt. Så har varit lite trött idag... Men när jag vakna så kollade jag ut, och då ligger det kanske 1-2 cm snö på marken, första man tänkte på vart "Emil kommer 'döda' Martin.." Första han hade gjort när han såg honom kastade han och "mulade" honom. Emil fick 20 kronor om han skulle sluta att mula honom. Emil satt i rullstol när det var som mest snö i år, så den här Martin mulade honom typ varje dag... Så man fattar varför Emil ger igen.
Haft u-samtal idag. Blev nöjd med det jag hörde, och fick veta vart jag låg någonstans på ett ungefär på betygen.
Och jag har årdnat en prao-plats idag! Blev skit glad, och jag har pluggat lite också idag. Ska plugga som bara den i matte nu, har prov på torsdag, och vill klara det. Fattar typ ingenting av detta kapitlet.

Jag idag.


IQ!

På facebook finns det så man kan kolla hur hög sin IQ är. Själv var jag berädd att den skulle vara elak mot mig, och så klart att den vart det! Blev riktigt besviken...
HADE 5% I IQ!

TH.

Idag när jag vaknade så startade jag Tokio Hotel Humaniod city live, älskar den dvd! Efter filmen var klar så började jag att skriva en önskelista, eftersom många i släkten vill ha en önskelista utav mig. Så jag funderar lite på vad jag önskar mig. HÖGST UPP STÅR IPOD!

RSS 2.0